Αποστολές

Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται  με την ACS courier σε όλη την Ελλάδα. Για πολύ βαριά και ογκώδη δέματα η αποστολή τους θα πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία. 

Η επιβάρυνση των αποστολών είναι 3€ για δέματα έως 4kg. Για αγορές άνω των 49€  τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που η περιοχή σας έχει χαρακτηριστεί ως δυσπρόσιτη από την ACS, για να ισχύουν οι ανωτέρω χρεώσεις,  θα πρέπει η παραλαβή του πακέτου σας να γίνει από το γραφείο της ACS που εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Για να δείτε αν η περιοχή σας έχει χαρακτηριστεί δυσπρόσιτη μπορείτε να ανατρέξετε εδώ.

Ειδικά για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αγορές άνω των 25€ ενώ δεν θα χρεώνονται τα έξοδα αντικαταβολής (ακόμα και αν έχουν υπολογιστεί στο Chekout).

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 13:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή θα παραδίδονται μέσα σε

2-3 εργάσιμες μέρες για τις κυριότερες πόλεις

2-4 εργάσιμες μέρες για τα νησιά

Οι  παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται μετά τις 13.00 θα παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη μέρα ενώ όσες πραγματοποιούνται μετά τις 13.00 την Παρασκευή και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών τη Δευτέρα.

Η παράδοση των παραγγελιών ενδέχεται να αποκλίνει σε σχέση με το ανωτέρω χρονοδιάγραμμα σε περίπτωση απεργιών, ακραίων καιρικών φαινομένων και περιόδων αιχμής π.χ  Χριστούγεννα και Πάσχα.

Για αποστολές εκτός Ελλάδας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την παραγγελία.