Αποστολές

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) σε όλη την Ελλάδα.  Εναλλακτικά  αποστολές πραγματοποιούνται με μεταφορική εταιρεία (προτείνεται για πολύ βαριά και ογκώδη δέματα ). 

Η επιβάρυνση των αποστολών είναι 3,50€ για δέματα έως 4kg (πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος). Για αγορές άνω των 49€  τα μεταφορικά είναι δωρεάν για δέματα έως 4kg (πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) . Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 4kg η χρέωση είναι €1,00/kg για αποστολές με Courier.

Ειδικά για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη το κόστος είναι 3,00€ ενώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αγορές άνω των 25€.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 13:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή θα παραδίδονται μέσα σε

2-3 εργάσιμες μέρες για τις κυριότερες πόλεις

2-4 εργάσιμες μέρες για τα νησιά

Οι χρόνοι αυτοί ισχύουν για αποστολές με Courier ενώ είναι ενδεικτικοί καθώς οι εταιρίες ταχυμεταφορών δεν δεσμεύονται σχετικά με τις παραδόσεις.

Οι  παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται μετά τις 13.00 θα παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη μέρα ενώ όσες πραγματοποιούνται μετά τις 13.00 την Παρασκευή και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών τη Δευτέρα.

Η παράδοση των παραγγελιών ενδέχεται να αποκλίνει σε σχέση με το ανωτέρω χρονοδιάγραμμα σε περίπτωση απεργιών, ακραίων καιρικών φαινομένων και περιόδων αιχμής π.χ  Χριστούγεννα και Πάσχα.

Για αποστολές εκτός Ελλάδας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την παραγγελία.