Αποστολές

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) σε όλη την Ελλάδα.  Για πολύ βαριά και ογκώδη δέματα η αποστολή τους θα πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία ή με τα ΕΛΤΑ κατόπιν συνεννόησης. 

Η επιβάρυνση των αποστολών είναι 3,50€ για δέματα έως 4kg (πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος). Για αγορές άνω των 49€  τα μεταφορικά είναι δωρεάν για δέματα έως 4kg (πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος) .

Ειδικά για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη το κόστος είναι 3,00€ ενώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αγορές άνω των 25€ και δεν θα χρεώνονται τα έξοδα αντικαταβολής (ακόμα και αν έχουν υπολογιστεί στο Chekout).

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 13:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή θα παραδίδονται μέσα σε

2-3 εργάσιμες μέρες για τις κυριότερες πόλεις

2-4 εργάσιμες μέρες για τα νησιά

Οι χρόνοι αυτοί ισχύουν για αποστολές με Courier.

Οι  παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται μετά τις 13.00 θα παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη μέρα ενώ όσες πραγματοποιούνται μετά τις 13.00 την Παρασκευή και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών τη Δευτέρα.

Η παράδοση των παραγγελιών ενδέχεται να αποκλίνει σε σχέση με το ανωτέρω χρονοδιάγραμμα σε περίπτωση απεργιών, ακραίων καιρικών φαινομένων και περιόδων αιχμής π.χ  Χριστούγεννα και Πάσχα.

Για αποστολές εκτός Ελλάδας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την παραγγελία.