Πληρωμές

Μπορείτε να πληρώσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  1. Με αντικαταβολή εφόσον παραλάβετε με courier, η χρέωση είναι 2,00€Η αντικαταβολή δεν ισχύει για παραδόσεις με μεταφορική εταιρία και ΕΛΤΑ, για προϊόντα μεγάλου όγκου καθώς και για προϊόντα εκτός εποχής (π.χ. αποκριάτικα μετά το πέρας των αποκριών). Βάσει της φορολογικής νομοθεσίας, πληρωμές για συναλλαγές λιανικής άνω των 500€ δεν μπορούν να γίνουν με μετρητά. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας υπερβαίνει το ανωτέρω ποσό, η αντικαταβολή απενεργοποιείτε στο Chekout και θα πρέπει να επιλέξτε κάποιον από τους άλλους τρόπους πληρωμής.
  2. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Τέλος παρέχεται η δυνατότητα άτοκων δόσεων ανάλογα με το ποσό της αγοράς σας. Περισσότερες πληροφορίες για τις άτοκες δόσεις μπορείτε να βρείτε εδώ.
  3. Με μετρητά ή κάρτα στο ταμείο του καταστήματος, εφόσον επιλέξετε να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας.
  4. Μέσω PayPal. (Προσωρινά  μη διαθέσιμο). Μπορείτε να πληρώσετε μέσω του πιο αξιόπιστου και ασφαλούς τρόπου on-line μεταφοράς χρημάτων, PayPal.
  5. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να εξοφλήσετε την αγορά σας καταθέτοντας το οφειλόμενο ποσό σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς με Δικαιούχο ΜΗΝΙΑΤΗ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ

1. Εθνική Τράπεζα : IBAN: GR5301102930000029340055119

2. Alpha Bank :        IBAN : GR3501406850685002002001088

Παρακαλούμε μην ξεχάσετε κατά την κατάθεσή να γράψετε στο πεδίο “αιτιολογία/παρατηρήσεις” τον αριθμό της παραγγελίας. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνεται εντός 2 ημερών από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία θα ακυρώνεται.

Εξοφλημένη θεωρείται η παραγγελία μόνο όταν τα χρήματα εμφανιστούν στον λογαριασμό μας και μόνο όταν δεν μας έχετε χρεώσει με έξοδα εμβάσματος.

Έξοδα που προκύπτουν από διατραπεζικές συναλλαγές επιβαρύνουν τον πελάτη.